Proč PR? Vysvětlení dostanete od magazínu Tiskové Zprávy.eu

Poptejte naši projekční kancelář, rádi Vám poradíme, případně i zhotovíme projekt rodinného domu. Do naší projekční a architektonické kanceláře chodí klienti se svými návrhy, které po konzultacích případně i vylepšíme v rámci studie domu. Domy u studie rodinného domu obsahují půdorys domu, pohledy domu a vizualizace domu. Projekt rodinného domu obsahuje stavební část, zdravoinstalace, elektroinstalace, vytápění, průkaz energetické náročnosti, požárně bezpečnostní řešení. Je možné vybrat i projekt domu z katalog rodinných domů. V nabídce typových domů naleznete téměř 50 originálních domů. Typové projekty rodinných domů můžou zároveň sloužit jako inspirace ke zhotovení individuálního projektu. Typové projekty obsahují vše potřebné co je potřeba pro vyřízení stavebního povolení. Neobsahují však situaci osazení s napojením na inženýrské sítě a průkaz energetické náročnosti. Toto vše je možné doobjednat za cenu 13800,-Kč. V rámci projektu můžeme zajistit zaměření pozemku. Jinak nejsme prostředníci projektů stavební části, ale vše pochází z naší projekční kanceláře. Rodinné domy a jejich projekty jsou tvořeny do nejnovějších trendů, zároveň je v nich zakomponovaná zkušenost za poslední desetiletí. Kontaktujte naši projekční kancelář pro bližší informace.

Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - Proč PR? Vysvětlení dostanete od magazínu Tiskové Zprávy.eu